FRIENDS


Katona Attila

Attila a debreceni veteránkerékpáros élet kiemelkedő alakja, nagy gyűjteménnyel rendelkezik, amelyet szívesen mutat be az érdeklődőknek. Fő profilja a magyar gyártmányú kerékpárok gyűjtése és azok felújítása, külön kedvesek számára a hazai, kisipari gyártmányú versenykerékpárok.

Weblap


Waffenradler.at (Werner Schneider)

Werner főleg az osztrák gyártmányú kerékpárok kedvelője és gyűjtője, de minden régi kerékpár érdekli. Az eredetiségre maximálisan törekedve építi kerékpárjait, munkáját a precízség és az átfogó előzetes kutatómunka jellemzi. Honlapját folyamatosan frissítve mutatja be kerékpár-gyűjteményét és hangulatos kiállítását.


Fortis Vintage Bicycles (Andrej Fortis)

Andrej a cseh kerékpárok gyűjtője. Magas színvonalon restaurál és mutat be kerékpárokat. Mindenképpen érdemes követni az oldalát, gyönyörű fotók és kimagasló szakmai színvonal jellemzi.


Agyváltószervíz, Szeged (Nagy Levente)

Hogyha valaki érdeklődik az agyváltók (régi és új) és retro kerékpáros alkatrészek iránt ne hagyja ki Levente oldalát!


Tiroler Radl Sepp (Josef Hammerle)

Josef minden kerékpárgyűjtő számára példakép, nagyon régóta űzi ezt a hobbit, hatalmas tudástárat hozott létre és osztott meg az oldalán az osztrák és német kerékpárok témakörében.


SKISS-Veterán Kerékpár (Kiss Dávid)

A magyar veterán kerékpározásban szerintem mindenki által ismert gyűjtő, aki az igényesség példáját követve mutatja be gyűjteményében őrzött, nagy gonddal rendben tartott kerékpárjait és alkatrészeit.


Veterán Kerékpárok Virtuális Múzeuma

Egyike az első magyar veterán kerékpáros weblapoknak, ahol kitartó gyűjtőmunkával sikerült egy hatalmas adatbázist összegyűjteni.

Érdeklődőknek, kezdő gyűjtőknek nagyon ajánlom.