Benedek Béres

Collector of old bicycles and tube radios.

I have been repairing bikes since my childhood. After a while I noticed now well the older models were made and began using some as everyday rides. I think everything began with these, a bit later I began searching for vintage pieces and also began to collect information regarding old two wheelers. Through this hobby, I met lots of other enthusiasts and made lot of friends. We always try to help each other with our main goal: to save pieces of our History.

Gyerekkorom óta szereltem kerékpárokat, érdekelt a műszerészet, de igazán régi kerékpárokkal csak azután kezdtem foglalkozni, hogy rájöttem mennyivel is kényelmesebbek és jobb minőségűek a régi darabok. Szépen lassan elkezdtem kutatni a kerékpárokat, a gyártók történetét. Az évek alatt rengeteg kerékpár megfordult a kezeim között és a gyűjtés közben rengeteg barátot is megismertem.


A veterán kerékpáros kiállítások és találkozók szervezése mellett felmerült, hogy egy arra alkalmas weblapon még nagyobb közösség számára is bemutatom legkedvesebb kétkerekűimet és régi rádióimat.

Jelen oldal is azért jött létre, hogy esetleges későbbi gyűjtők számára be tudjam mutatni szeretett hobbim. 

Contact/Kapcsolatfelvétel

E-mail: beres.benedek.hmv@gmail.com
Skype: Skype.kontakt
Kövess engem: Facebook / Twitter /Instagram